KAUNISTAVA.png
 

Katso kaikki palvelut ja brändit:

kauneushoitolaoulu.jpg

Tervetuloa lämminhenkisen tunnelman omaavaan kauneushoitolaan. Kaunistavasta saat ystävällistä, yksilöllistä ja kiireetöntä palvelua vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2008. Omaan kosmetologin tutkinnon ja lisäksi olen myös kouluttautunut kynsimuotoilijaksi sekä ripsiteknikoksi. Erikoisosaamiseeni kuuluvat myös kestopigmentoinnit eri tekniikoilla. Ylläpidän ammattitaitoani käymällä alamme koulutuksia sekä messuja/tapahtumia.

Kauneudenhoitoala on intohimoni ja teen työni aina suurella sydämellä ja innostuksella mutta huolellisesti ja tarkasti ottaen huomioon asiakkaan toiveet. Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Hoitojen aikana voit hengähtää hetkisen kiireisen arjen keskellä. Hoidoissa minulle on tärkeää tuotteiden toimivuus ja tuloksellisuus sekä tietysti laatu ja puhtaus. Käytän tarkoin valittuja, parhaita tuotteita, koska haluan tarjota sinulle vain parasta sekä hoidoissa että myös koti-hoito tuotteissa. Toivon että meillä asiointi tuottaa sinulle hyvää oloa ja mieltä. Tervetuloa meille arjen kiireitä pakoon sekä kaunistautumaan! :)

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Jenina Vuori 

AJANKOHTAISTA

Marraskuun tarjouksia!!

Mikä olisikaan ihanempi tapa huolehtia itsestään, kuin saapua pakkaspäivinä hemmoteltavaksi lämpimään hoitolaan. Arjen kiireiden keskellä on myös hyvä pysähtyä hetkeksi ja antaa itselle hetki omaa aikaa ja lupa rentoutua rauhallisessa hoitolassamme. Nyt meillä onkin tarjota teille ihania hemmottelu hetkiä marraskuun ajaksi!

  • iS Clinical erikoiskasvoidot ihosi tarpeiden mukaan 65€ (79) Hoitoon voit valita mieleisen lisäpalvelun:

    - kestovärjäykset ripsiin ja kulmiin +15€

    - silmänympärysihonhoito +15€

    - käsien pikahemmottelu, sis. kuorinnan ja naamion +15€

    (Huom! Kasvohoidon löydät nettiajanvarauksesta nimellä; iS Clinical erikoiskasvohoito ihotyypin mukaan sekä lisäpalvelut ovat myöskin varattavissa hoidon yhteyteen. )


Tervetuloa rentoutumaan!

Ajanvaraus netissä tai soittamalla p. 0443252660

 ———————————————————————————————————————————————————————————————————————-CND Additives-main.jpg