KAUNISTAVA.png
kauneushoitolaoulu.jpg

Tervetuloa rennon ja kodikkaan tunnelman omaavaan kauneushoitolaan. Kaunistavasta saat yksilöllistä ja kiireetöntä palvelua vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2008. Omaan kosmetologin tutkinnon ja lisäksi olen myös kouluttautunut kynsimuotoilijaksi sekä ripsiteknikoksi. Erikoisosaamiseeni kuuluvat myös kestopigmentoinnit eri tekniikoilla. Ylläpidän ammattitaitoani käymällä alamme koulutuksia sekä messuja/tapahtumia.

Kauneudenhoitoala on intohimoni ja teen työni aina suurella sydämellä ja innostuksella mutta huolellisesti ja tarkasti ottaen huomioon asiakkaan toiveet. Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Hoitojen aikana saat rentoutua rauhallisessa ympäristössä ja hengähtää hetkisen kiireisen arjen keskellä. Hoidoissa minulle on tärkeää tuotteiden toimivuus ja tuloksellisuus sekä tietysti laatu ja puhtaus. Käytän tarkoin valittuja, parhaita tuotteita, koska haluan tarjota sinulle vain parasta sekä hoidoissa että myös koti-hoito tuotteissa. Tervetuloa meille arjen kiireitä pakoon sekä kaunistautumaan! :)

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Jenina Vuori


 

AJANKOHTAISTA

Varaathan aikasi ajoissa, kesäruuhkan vuoksi! :)

Tiedote 8.1.2019
Palveluiden laajennettua hoitopuolella mm.kasvohoitoihin, uudistin yrityksen ilmeen ja nimen. Jatkan toimintaa yrittäjänä Kaunistavassa ja olet lämpimästi tervetullut tutustumaan!

Ystävällisin terveisin,
Jenina Vuori

Ajanvaraus: p. 0443252660 tai varaa netissä!

Tervetuloa!

Toivottaa Jenina

CND Additives-main.jpg