Käytössämme on turvallinen ja puhdas iS Clinical -hoitosarja. Tuotteet eivät sisällä lisättyjä hajusteita, väriaineita tai mineraaliöljyjä eivätkä allergisoivia/ haitallisia säilöntäaineita. Sarjan takana on joukko tunnettuja farmaseutteja, genetiikan asiantuntijoita, biologeja, biokemistejä ja lääkäreitä, jotka ovat kehittäneet merkittävimpiä innovaatioita ihonhoidon saralla sekä ikääntymisen haittoja estäviä lääkkeitä. Hoidot tehdään aina yksilöllisesti ihon tarpeet ja kunto huomioiden, ja jotta pääsisimme toivottuihin tuloksiin mahdollisimman nopeasti ja varmasti, hoitojen tekemisen yhteydessä suunnitellaan myös jatkohoidot sekä tarvittavat kotihoitotuotteet. Jokainen tuote hoitaa samanaikaisesti 3-5 eri ihonhoidollista tehtävää, jolloin tuotearsenaalin ei tarvitse kotihoidossa olla suuren suuri.

Tehokkaat tuotteet, välittömät tulokset

iS Clinical hyödyntää uuden sukupolven askorbiinihappoteknologiaa (Advance+ L-Ascorbic Acid), joka on kehitetty stabiiliin muotoon tulosten optimoimiseksi. Tuotteissa hyödynnetään myös bioidenttistä copper tripeptide-1 -kasvutekijää, jonka on kliinisissä tutkimuksissa todettu stimuloivan kollageenisynteesiä sekä Extremozymes-entsyymeitä, jotka pystyvät sopeutumaan ja viihtymään äärimmäisissä olosuhteissa sekä korjaavan ja suojaavan herkkiä proteiineja ja DNA:ta.

Tuotteet sisältävät myös ainutlaatuista luonnon entsyymiä, superoksididismutaasia, joka absorboi turvallisesti vapaita radikaaleja ihosta pois taistellen UV-valon aiheuttamaa ennenaikaista ikääntymistä ja soluvaurioita vastaan.

Hydrafacial

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial on markkinoiden ainoa ihonhoitomenetelmä, joka samanaikaisesti laitehoitona puhdistaa, kuorii, poistaa mustapäät ja valkopäät ja syöttää tehoaineet syvälle ihoon. Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit/toksiinit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla.

HydraFacial-hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder -anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka silottaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta eikä iho vaadi toipumisaikaa hoidon jäljiltä.

 MesoLift Consept mikroneulaus

Välitön, ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Lift MESO Concept on uusi hoitomuoto jolla aktivoidaan ihon uudistumista ja nuorentumista eri ihoalueille. Lift MESO konsepti koostuu Lift MESO mesoterapiahoidosta ja kotihoitotuotteista. Asiakkaan kotihoito tukee hoitolassa tehdyn hoidon vaikutusta.

Lift MESO hoidossa ihoon tehdään pieniä mikro-aukkoja ja näin optimoidaan aktiivisten ainesosien vieminen syvälle ihokudokseen -Juuri sinne missä se vaikuttaa parhaiten. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia Kollageeni ja elastaani kuituja ihokudokseen. Mikroneulauksella saat pehmeämmän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremman näköisen ihon. Tehokas, veitsetön hoito kun haluat iholtasi vanhenemisen merkkejä (rypyt, juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu ja ihon väri tasoittuu.

Hoito toimii tuottamalla mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Tehoaineet imeytyvät ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle huomattavasti paremmin ja vaikuttavat näin merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen, eli ihon oman kollageeni-ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. tulokset alkavat näkyä iholla noin kuukauden kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjahoidon myötä asteittain.

Mikroneulaus ei vahingoita ihonpintaa vaan on turvallista ja ihoystävällistä. Tunnet yleensä vain hyvin vähäistä kipua ja iho palautuu hyvin nopeasti ja riski komplikaatioille on minimaalinen.Mikroneulaus tehdään yleisimmin 4-6 kerran sarjana 4 viikon välein. Kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman hoitotuloksen.

Mikroneulauksen jälkeen täytyy noudattaa kotihoito-ohjeita, jotta saat hoidosta mahdollisimman hyvät tulokset. Hoitokuurin aikana tehoaineet vaikuttavat paremmin. Sisäisesti vitamiinien , etenkin C -vitamiinien saaminen on tärkeää, sillä keho tarvitsee sitä tuottaessaan uutta kollageenia.

Neulauksen jälkeen on hyvä huomioida seuraavat asiat: Saunominen ja aurinkoon meno kielletty n. 12h tunnin ajan. Iholle ei suositella laitettavan meikkiä samana päivänä kun hoito on tehty.

Mikroneulausta ei voi tehdä jos iholla on tulehdusta.

Lift MESO consept hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, kaula, rintakehä, kämmenselkä. Sekä häivyttää raskausarpia ja arpia.

Ennen neulausta iholle tehdään AHA kuorinta (pitoisuus happojen 6%, pH 7). Se auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja stimuloi aineenvaihduntaa.

Käsihoidot

Käsillesi vain parasta,CND sekä Famous Names tuotteilla. Kansainvälisesti palkitut ja tunnustusta saaneet tuotteet monissa eri kynsialan kilpailuissa ja lehdissä.

Täydellisessä käsihoidossa kädet ja kynnet hoidetaan perusteellisesti ja kynnet lakataan. Hoitoon kuuluu myös rentouttava käsihieronta. Hoitoon voi lisätä vielä esimerkki lämpimän parafiinihoidon jolla tehostetaan hoitotuotteiden imeytymistä lämmön avulla. Persikkainen parafiininaamio ravitsee öljyjen avulla kuivaa ja halkeilevaa ihoa.

CND Spa Vanilla manicuressa saat todellista hemmoittelua. Kynnet ja kynsinauhat siistitään, kädet kuoritaan ja hierotaan kyynärvarteen saakka ja lopuksi hierotaan naamio joka annetaan vaikuttaa n.10min kompressien suojassa. Halutessasi voit ottaa lisäpalveluna kynsien lakkauksen.

Jalkahoidot

Kukapa ei haluaisi kevyitä jalkoja? Jalkahoito sopii kaikille! Hoito on miellyttävä, rentouttava ja kivuton kokemus. Jalkojen säännöllinen on hoitaminen on tärkeää, näin voimme ennaltaehkäistä iho-ongelmia/asentovirheitä. Jalkojenhoito on terveydenhoitoa, joten myös jatkohoidot suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan jalkojen kunnon mukaan ja tarvittaessa ohjataan eteenpäin.

Kunnon jalkahoidot tehdään perusteellisesti ja siihen kuuluu aina myös rentouttava hieronta sekä kynsien lakkaus. Footlogix on äärettömän tehokas jalkahoitosarja, jolla saadaan silkin pehmeät jalat jokaiselle!

CND marine Spa jalkahoidossa hemmoitellaan ja virkistetään väsyneitä jalkoja. Tähän hoitoon kuuluu minipedikyyri, jalkojen kuorinta ja hieronta sekä virkistävä naamio. Tähän hoitoon voit ottaa lisänä kynsien lakkauksen.

Varpaankynsien kestolakkaukset/geelaukset on mahdollista yhdistää jalkahoitoon, mikäli haluat kestävämpää lakkausta. Varpaankynsissä kestolakat pysyvät jopa 6-8 vkoa!

Huomaa myös pakettihinnat jalkahoidoissa!

 • Rakennekynnet / akryyli- ja geelikynnet

 • Oman kynnen vahvistus

 • Kestolakkaus/geelilakkaus

 • Käsihoidot ja jalkahoidot

 • Rakennekorjaava IBX hoito luonnonkynnelle

 • MINX design

 • Parafiinihoidot

 • Varpaankynsien geelaus

 • iS Clinical -kasvohoidot

 • Fire & Ice -erikoiskasvohoito

 • Lift MESO Concept (mesoterapia/mikroneulaus)

 • Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu

 • Swiss Color kestopigmentointi/3d karvatekniikka pigmentointi

 • Lash Lovers ripsienpidennykset ja huollot

 • Volyymiripset

 • LASH LIFT- luonnonripsien kestotaivutus

 • Tuotemyynti

 • Lahjakortit


Tuotemerkit, joita edustamme: